OM SAHL MEDIA

Jag grundade min frilansfirma Sahl Media i Åre 2004 när jag började skriva och översätta redaktionella texter om friluftsliv och extremsport. Så småningom skiftade mitt huvudämne till det något bredare området hälsa. Mina huvudsakliga uppdragsgivare var under många år svensk kvällspress och magasin. Jag hade turen att börja min journalistkariär ungefär samtidigt med att digital redaktionell publicering blev möjlig i större utsträckning. Kanalerna har blivit fler och tekniken har vässats många gånger om sedan dess, att arbeta digitalt i det “nya” medielandskapet kräver att man ständigt lär sig nytt. Det trivs jag med. År 2019 lämnade jag journalistiken för att arbeta med redaktionell kommunikation, redaktörsuppdrag och strategiarbete hos företag och organisationer som behöver ett lyft på innehållssidan. Min bakgrund ger mig en stabil bas av kunskap och erfarenheter som jag tycker om att dela med mig av och utveckla i samarbete med nya uppdragsgivare. /Mia Sahl, Grundare